EFAB

Rådgivning

Vårt modellprogram av värmepumpar är anpassat för att passa alla hem och plånböcker och ge alla samma möjlighet att spara pengar! För bästa besparing rekommenderar vi att du tillsammans med en återförsäljare går igenom dina behov.

Vill du ha mer information, offert eller boka ett hembesök?
Fyll i vår intresseanmälan till vänster så blir du kontaktad inom 2-3 arbetsdagar. Det är enkelt, smidigt och helt kostnadsfritt.

OBS!
Ange vilken tid du vill bli kontaktad i meddelanderutan.

Start    |    Luft/luftCE /  NE /  HE     |    Luft/vatten    |    Trygghet    |    Hur fungerar det?    |    Räkna ut din besparing    |    Kontakt

HE

Panasonic Nordic HE9GKE & HE12GKE

Stil, finess och kraft i en och samma maskin - det är därför HE-serien även kallas "Flagship". Med HE-serien har ingenjörerna på Panasonic lyckats tillverka en värmepump som är en av de energieffektivaste på marknaden. HE9GKE har en verkningsgrad (COP) på hela 5,22 vilket innebär att för varje kW värmepumpen förbrukar, ger den otroliga 5,22 kW värme tillbaka vid +7°C utomhustemperatur. HE9GKE är dessutom testad hos SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, med ett imponerande resultat. Modellen är exklusivt tillverkad för drift i Norden och har en rekommenderad värmedrift ner till -20°C.

Utrustad med ett supereffektivt luftreningssystem som eliminerar mer än 99 % av alla allergiämnen, bakterier och virus som fastnar i filtret, effektiv avfuktning samt funktion som gör det möjligt att köra värmepumpen som svalkande luftkonditionering.

» Produktblad

Intresseanmälan

Namn
Adress
Postnummer & Ort  
Telefon
E-post
Önskar bli kontaktad via:
Jag vill ha information om följande:
Meddelande
 

Lulevägen 4    I    942 34 Älvsbyn    I    Mobil: 0705-59 04 08    I    E-post: efab@live.se