EFAB

Rådgivning

Vårt modellprogram av värmepumpar är anpassat för att passa alla hem och plånböcker och ge alla samma möjlighet att spara pengar! För bästa besparing rekommenderar vi att du tillsammans med en återförsäljare går igenom dina behov.

Vill du ha mer information, offert eller boka ett hembesök?
Fyll i vår intresseanmälan till vänster så blir du kontaktad inom 2-3 arbetsdagar. Det är enkelt, smidigt och helt kostnadsfritt.

OBS!
Ange vilken tid du vill bli kontaktad i meddelanderutan.

Start    |    Luft/luftCE /  NE /  HE     |    Luft/vatten    |    Trygghet    |    Hur fungerar det?    |    Räkna ut din besparing    |    Kontakt

NE

Panasonic Nordic NE9GKE & NE12GKE

NE-serien har en unik funktion som gör det möjligt att köra värmepumpen på underhållsvärme, +8°C eller +10°C. På detta sätt kan du värma fritidshus, lager, verkstäder och andra lokaler som kräver underhållsvärme på ett energieffektivt, billigt och miljövänligt sätt. Modellen är exklusivt tillverkad för drift i Norden och har en rekommenderad värmedrift ner till -20°C. Unikt för NE-serien är att den även kan köras i kyldrift ända ner till -15°C, vilket är perfekt för platser som behöver kyla året runt.

Utrustad med ett supereffektivt luftreningssystem som eliminerar mer än 99 % av alla allergiämnen, bakterier och virus som fastnar i filtret. NE9GKE är dessutom P-märkt av SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. P-märkningen ställer mycket höga krav på såväl produktens utförande, driftsäkerhet och funktion som dess tillverkning och dokumentation.

» Produktblad

Intresseanmälan

Namn
Adress
Postnummer & Ort  
Telefon
E-post
Önskar bli kontaktad via:
Jag vill ha information om följande:
Meddelande
 

Lulevägen 4    I    942 34 Älvsbyn    I    Mobil: 0705-59 04 08    I    E-post: efab@live.se