EFAB

CE

Panasonic Nordic CE9HKE & CE12HKE

CE-serien är uppföljaren till Sveriges mest sålda värmepumpar genom tiderna. Dessa modeller passar perfekt i mindre villor, fritidshus eller garage och är speciellt uppskattade för den automatiska luftreningen som fungerar till och med när värmepumpen är avstängd. Modellen är exklusivt tillverkad för drift i Norden och har en rekommenderad värmedrift ner till -15°C

Panasonics nya luftreningssystem e-ION Air Purifying System ser till att inomhusluften alltid är ren och fräsch. Systemet arbetar helt självständigt, känner av när luften blivit dålig och startar genast en reningsprocess som fångar damm och eliminerar pollen, virus och bakterier. Den tar även bort dålig luft helt automatiskt.

» Produktblad

Start    |    Luft/luftCE /  NE /  HE     |    Luft/vatten    |    Trygghet    |    Hur fungerar det?    |    Räkna ut din besparing    |    Kontakt

Rådgivning

Vårt modellprogram av värmepumpar är anpassat för att passa alla hem och plånböcker och ge alla samma möjlighet att spara pengar! För bästa besparing rekommenderar vi att du tillsammans med en återförsäljare går igenom dina behov.

Vill du ha mer information, offert eller boka ett hembesök?
Fyll i vår intresseanmälan till vänster så blir du kontaktad inom 2-3 arbetsdagar. Det är enkelt, smidigt och helt kostnadsfritt.

OBS!
Ange vilken tid du vill bli kontaktad i meddelanderutan.

Intresseanmälan

Namn
Adress
Postnummer & Ort  
Telefon
E-post
Önskar bli kontaktad via:
Jag vill ha information om följande:
Meddelande
 

Lulevägen 4    I    942 34 Älvsbyn    I    Mobil: 0705-59 04 08    I    E-post: efab@live.se