EFAB

Lulevägen 4    I    942 34 Älvsbyn    I    Mobil: 0705-59 04 08    I    E-post: efab@live.se

Trygghet

Det är lätt att gå vilse på dagens värmepumpsmarknad. Det finns en uppsjö av erbjudanden om billiga luftvärmepumpar – även av märket Panasonic. Problemet är att många av dessa värmepumpar inte är anpassade för våra nordiska förhållanden, utan egentligen är avsedda för luftkonditionering i sydligare länder.

De aktörer som säljer dessa Panasonic-aggregat har ofta importerat dem själva och säljer dem som de är, utan installationshjälp och riktiga garantier. Detta leder till stor förvirring på marknaden och kan skapa onödiga och dyrbara problem för kunden.

Väljer du att köpa värmepumpen Panasonic Nordic av oss, Energi och Fastighetsteknik i Norrbotten AB, får du fullständiga garantier och kan vara säker på att få den modell som bäst uppfyller dina behov. Installationen blir riktigt utförd och uppfyller alla krav enligt svensk lagstiftning och svenska kvalitetsnormer.

Vi är auktoriserade återförsäljare och montörer med lång erfarenhet av luftvärmepumpar och annan villauppvärmning. Vi ser till att du får en anläggning som lever upp till dina förväntningar och som fungerar problemfritt under lång tid framöver.

Med dagens ständigt stigande el- och oljepriser är en luftvärmepump en god investering. Väljer du att köpa en Panasonic Nordic av oss är du garanterad en värmepump anpassad för våra svenska förhållanden, vilket ger väl fungerande uppvärmning och energisnål drift.

Start    |    Luft/luft    |    Luft/vatten    |    Trygghet    |    Hur fungerar det?    |    Räkna ut din besparing    |    Kontakt